Amatic Gokkasten

Ben je naast de Hot Twenty gokkast ook op zoek naar andere Amatic gokkasten, die je kunt spelen om ervoor te zorgen dat je tot een mooie prijs kunt komen? Het is verstandig om de verschillende slots en casino spellen af te wisselen. Op die manier zorg je ervoor dat het leuk blijft om deze te spelen. Daarnaast heb je op andere gokkasten de kans om weer met een schone lei te beginnen, zodat je niet in de verleiding komt te hoge risico’s te nemen om bepaalde verliezen terug te verdienen. Wij zetten drie van de andere Amatic gokkasten voor je op een rij, zodat je daar gebruik van kunt maken.Diamond Dreams

Wij hebben bijvoorbeeld goede ervaringen met de Diamond Dreams, een van de video reels. Het is een spel dat een interessante afwisseling vormt ten opzichte van de Hot Twenty gokkast, aangezien je nu ineens de beschikking hebt over maar 3 rollen. Dat betekent dat het spel anders in elkaar zit. Je hebt er maar 1 winlijn tot je beschikking, maar de prijzen lopen wat sneller op. Hierdoor heb je net als op de Hot Twenty gokkast een goede kans om een mooi bedrag in de wacht te slepen.

Houd je van een beetje luxe, of heb je op de Hot Twenty gokkast een mooi bedrag gewonnen en is het nu tijd om je dromen uit te laten komen? Dan is het een goed idee om de Diamond Dreams te spelen. Je zorgt er daarmee voor dat je een van de klassiekers kunt spelen, zonder alle poespas van veel van de huidige machines. In plaats daarvan sta je recht tegenover de gokkast, om te laten zien dat jij weet hoe je dit spel kunt spelen en hoe je er op de Diamond Dreams voor zorgt dat je een mooie winst kunt maken.

Hot Fruits

Binnen dezelfde categorie spellen vinden we bijvoorbeeld Hot Fruits, een populaire klassieker waar veel spelers tot op de dag van vandaag graag gebruik van maken. Ben je ten opzichte van de Hot Twenty toe aan wat afwisseling, of wil je er op 3 rollen ook voor zorgen dat je een mooi bedrag kunt winnen? Wat je doel ook is, het is een goed idee om de Hot Fruits te spelen op het moment dat je een mooi bedrag hebt gewonnen op de Hot Twenty gokkast, of het daar juist een keer niet zo mee zat.

Je maakt gebruik van 3 rollen op de Hot Fruits gokkast, maar deze keer in combinatie met 5 winlijnen. Dat betekent dat je net als op de Hot Twenty gokkast een hoge kans hebt om een mooi bedrag in de wacht te slepen. Je kent de verschillende symbolen van fruit waarschijnlijk al goed, waardoor je de gokkast snel onder de knie hebt en je daarop tot mooie prijzen kunt komen. Speel een van de klassiekers binnen de spellen van Amatic, zodat je daarna bijvoorbeeld weer door kunt met de Hot Twenty gokkast die je eerder ook al speelde.

Lucky Belle

Ten derde willen we je aandacht vragen voor de Lukcy Belle, een van de gokkasten die je wellicht nog niet zo goed kent. Het unieke hiervan is dat je 4 rollen tot je beschikking hebt, in combinatie met een Rad van Fortuin. Je komt die toepassing over het algemeen niet zo heel vaak tegen, waardoor het de moeite waard is om dit spel in ieder geval een keer uit te proberen. Met de Double Belle functie op de gokkast zorg je er bovendien voor dat je de winsten nog wat verder op kunt laten lopen, net als met de scatters op de Hot Twenty gokkast.

Verder zorg je er op de Lucky Belle gokkast op je geluksdag eenvoudig voor dat je door middel van het Rad van Fortuin een mooi bedrag kunt winnen, aangezien het rad dan vast op de juiste plaats voor je zal stoppen. Je kunt aan de slag als een ware showgirl of een Missisippie steamer, afhankelijk van hoe je jezelf graag ziet. Slaag je erin deze rollen zo goed mogelijk te spelen? Dan is de kans groot dat je op de Lucky Belle een mooi bedrag bij elkaar speelt, zodat je vervolgens de Hot Twenty gokkast weer kunt spelen!