Handleiding

Op zoek naar een Hot Twenty handleiding, zodat je de gokkast zo goed mogelijk kunt spelen, of je stap voor stap na kunt gaan hoe je deze gokkast onder de knie kunt krijgen? Wij nemen je graag aan de hand, zodat je hier het maximale uit kunt halen. De Hot Twenty is een eenvoudige gokkast met 20 winlijnen, wat betekent dat je een grote kans op winst hebt.Knoppen en info op het scherm

Zodra je de Hot Twenty gokkast opent krijg je een scherm te zien met 5 duidelijke rollen, in combinatie met 3 rijen. Hierop zullen de verschillende fruitsymbolen verschijnen, die je kunt gebruiken om voor een winnende combinatie te zorgen. Dit doe je op de actieve winlijnen, waarvan je er maximaal 20 kunt gebruiken. Je bepaalt zelf op hoeveel van de winlijnen je wilt spelen. Des te meer winlijnen je activeert, des te groter de kans op winst. Houd er aan de andere kant rekening mee dat dit zal zorgen voor een hogere BET op de Hot Twenty, waardoor je inzet per ronde oploopt.

Onder de 5 rollen zie je de combinatie van wat informatie over je tegoed (CREDIT) en de inzet die je per ronde doet (BET). Daar weer onder zie je 5 knoppen, waarvan je AUTOSTART en EXIT nu nog niet nodig hebt. Je kunt GAMBLE gebruiken om na een winst verder te gokken, iets waar we verderop op terug zullen komen. Voor nu heb je voldoende aan BET om aan te geven met welk bedrag je per ronde op de Hot Twenty gokkast wilt spelen. Staat alles naar wens ingesteld? Dan zorg je er met START voor dat de rollen in beweging komen en je van start kunt gaan.

Speel de Hot Twenty gokkast

Zodra je op START klikt beginnen de rollen van de Hot Twenty gokkast te draaien, deze zullen automatisch weer tot stilstand komen. Dit betekent dat je het spel vrij eenvoudig kunt spelen. Het is voldoende om de rollen in beweging te brengen, de gokkast zal zelf bijhouden of er sprake is van een winnende combinatie. Is dit het geval? Dan zal bovendien de winlijn die hiervoor zorgde oplichten, zodat je direct weet waar je de winst aan te danken hebt. Wat dat betreft neemt de Hot Twenty gokkast het meeste werk voor je uit handen, zodat je gemakkelijk naar een mooie winst toe kunt spelen.

Je speelt op deze manier het basisspel van de Hot Twenty gokkast. Daarnaast kun je gebruik maken van GAMBLE om na een winst verder te gokken, of kun je verder spelen om via scatters voor een mooie winst te zorgen. Hierover vertellen we je op de overige pagina’s meer. Dankzij de scatters en de mogelijkheid tot gokken met je winst voelen veel spelers zich prettig bij de Hot Twenty gokkast, net als op de andere Amatic gokkasten waar je over vergelijkbare opties kunt beschikken.

GAMBLE voor meer winst

Heb je het idee dat het je geluksdag is? Zorg er met GAMBLE dan voor dat je de mogelijkheid hebt om de winst in het basisspel nog wat verder uit te bouwen. Indien je deze optie inschakelt krijg je na een winst een nieuw scherm te zien, dat je kunt gebruiken om te voorspellen of er een rode of een zwarte speelkaart zal verschijnen. Slaag je hierin? Dan betekent dit dat je winst verdubbelt, waardoor je snel toe kunt werken naar grotere bedragen. Uiteraard kun je GAMBLE tevens gebruiken in combinatie met HALF, waarmee je het risico wat kunt beperken.

Je kunt de informatie op het scherm gebruiken om na te gaan welke 7 kaarten er de afgelopen keren zijn verschenen. Ben je tevreden met de winst die je hebt kunnen maken in GAMBLE? Maak dan gebruik van COLLECT, zodat je het bedrag mee kunt nemen naar het basisspel. Daar heb je vervolgens de kans om de Hot Twenty gokkast te spelen zoals je dat eerder ook deed. Zorg op die manier voor een mooie nieuwe winst, of zorg er bijvoorbeeld voor dat je toe kunt werken naar de scatters, aangezien de verdiensten dan nog verder op kunnen lopen op dit aantrekkelijke slot van Amatic.