Winlijnen en symbolen op de rollen

Wil je de Hot Twenty gokkast zo goed mogelijk spelen, maar heb je daar nog weinig ervaring mee? Via de vlag om de taal te kiezen kun je een helpfunctie oproepen, om meer informatie over de kast in te winnen en ervoor te zorgen dat je een maximaal bedrag verdient. Wij helpen je alvast op weg, door in te gaan op zowel de winlijnen als de symbolen die je kunt verwachten. Krijg de Hot Twenty gokkast goed onder de knie, zodat je daar het maximale uit kunt halen.Winlijnen op de Hot Twenty gokkast

Zoals je ook tijdens het basisspel kunt zien heb je op de Hot Twenty gokkast de beschikking over 20 winlijnen. Dit betekent dat je kunt zorgen voor 20 kansen op winst, tijdens een enkele draai. Op die manier speel je veel sneller dan op bijvoorbeeld een fruitautomaat, waardoor je de winsten behoorlijk snel op kunt laten lopen. Je kunt aan de winlijnen bovendien goed zien dat je de symbolen op allerlei verschillende manieren kunt laten verschijnen, dit levert je in veel van de gevallen een mooie winst op.

Je kunt zelf bepalen of je alle winlijnen op de Hot Twenty gokkast wilt activeren, of dat je aan de andere kant liever speelt met een beperkte inzet. Wil je al vanaf een paar cent per ronde de gokkast leren kennen, of ben je aan de andere kant op zoek naar hogere winsten? Maak dan gebruik van een inzet van €10 per draai, waardoor je de verdiensten aan de hand van de paytable behoorlijk op kunt laten lopen. Des te meer winlijnen je selecteert, des te meer risico je neemt en des te hoger de winsten op kunnen lopen, de keuze is daardoor aan jou op de Hot Twenty gokkast.

Winst

Paytable met de symbolen

Om na te gaan welke symbolen je nodig hebt om tot een mooie winst te komen kun je vanuit het scherm met de winlijnen doorklikken naar die met de paytable. We noemen dit ook wel het uitbetalingsschema of de uitbetalingstabel, het overzicht dat je precies laat zien wat de meest waardevolle symbolen zijn. Je kunt deze informatie uitstekend gebruiken om het spel te analyseren. Start direct met freeplay en lees dan verder over de paytable en de symbolen, zodat je de kennis in de praktijk kunt brengen en je de Hot Twenty gokkast snel kunt leren kennen.

Je kunt in de paytable van de Hot Twenty gokkast zien dat het vooral interessant is om de 7’s te draaien, in combinatie met de scatters. Deze scatters hebben daarnaast een bijzondere rol, aangezien ze op alle rollen en rijen voor mogen komen, het hoeft niet om een actieve winlijn te gaan. Slaag je erin om er 5 van te verzamelen op het scherm? Dan loopt de winst hoog op, veel hoger dan met de 7’s of de andere symbolen. Ook de watermeloenen zijn traditioneel veel waard, de blauwe bessen komen op een goede tweede plaats.

Winlijnen in 7 schermen

De kersen, sinaasappels en citroenen zijn minder waard, al zal je op de Hot Twenty gokkast merken dat deze symbolen vaker verschijnen. Wat dat betreft is de winst minder hoog, maar kun je vaker een mooi bedrag bijschrijven en er daarmee voor zorgen dat het toch de moeite waard is om hier op de rollen naar op zoek te gaan. Wil je de hoofdprijs pakken op de Hot Twenty gokkast? Zorg er dan voor dat je de 7’s overal op het scherm laat verschijnen. Het symbool is Wild, waardoor het zich bovendien kan transformeren naar ieder ander symbool dat je nodig hebt voor een winst.

Verdiensten met de scatters

De scatters spelen een bijzondere rol op de Hot Twenty gokkast, waardoor het de moeite waard is om actief op zoek te gaan naar de sterren. Je zorgt er daarmee voor dat je geen gebruik hoeft te maken van de actieve winlijnen. Op welke positie ze ook staan, je kunt altijd rekenen op een aantrekkelijke winst. Probeer er hiervan 5 te verzamelen, of maak gebruik van de paytable om na te gaan wat de andere symbolen je op kunnen leveren op het moment dat je de Hot Twenty gokkast speelt.